Smartlog v3 » Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne » Zlatan Ibrahimovic sammenligner sig selv som den svenske konge
Opret egen blog | Næste blog »

Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne

Køb fodboldtrøjer 2016/17 online, billige fodboldtrøjer med tryk, fodboldtrøjer for børn og voksne hjemmetrøje/udebanetrøje/3.trøje butik

Zlatan Ibrahimovic sammenligner sig selv som den svenske konge

1. Sep 2016 10:46, fodboldtrojerkob

Som vi alle ved, Manchester United No.9 Billige Fodboldtrøjer ejer Zlatan Ibrahimovic er en spiller med særpræget personlighed, kan han altid tiltrækker folks opmærksomhed. For nylig, han sendt et foto med svensk dronning på sociale netværk, og sammenligner sig selv som den svenske konge.

Siden han kom til Manchester United, har Ibrahimovic fået flere og flere tilhængere. Han sendt et foto med svensk dronning på sociale netværkssider, og skrev, at: " Dronningen og kongen." Manchester United fodboldtrøjer hot salg online.

 

Ibrahimovic sagde han er den svenske konge, selvfølgelig er det bare en joke, alle ved det. Efter at han delte dette fotos på de sociale netværk, har han fået mere end 700 tusind lide. Det kan således ses, at hvor populær han er. Hvis du er fans af ham, købe Ibrahimovic trøje for at vise din støtte til ham.

Tags

Relaterede

Seneste