Smartlog v3 » Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne » Rusland 2018 VM: Messi sagde Nigeria har to ansigter
Opret egen blog | Næste blog »

Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne

Køb fodboldtrøjer 2016/17 online, billige fodboldtrøjer med tryk, fodboldtrøjer for børn og voksne hjemmetrøje/udebanetrøje/3.trøje butik

Rusland 2018 VM: Messi sagde Nigeria har to ansigter

7. Dec 2017 08:44, fodboldtrojerkob

Barcelona nummer 10 billige fodboldtrøjer ejer Lionel Messi har brudt tavshed på verdensmesterskabet, som udløb Argentina og Nigeria i samme Gruppe D.

Messi, der har konfronteret Nigeria flere gange på ungdoms- og seniorniveau, er forsigtig med Super Eagles og siger at de kan score mange mål, hvis de finder deres rytme.

Messi blev undskyldt fra november's venskab mellem La Albiceleste og Super Eagles, i hans fravær tabte sydamerikanerne 4-2 på trods af at de førte med 2-0 på et tidspunkt under kampen. Messi trøje til salg online shop.

Messi fortalte TyC Sports onsdag: "Nigeria er sådan, de har to ansigter. De har meget gode spillere, det var klart i anden halvdel; men de tillader dig også at spille, de forlader huller og mange rum er genereret. Vi spillede mange gange imod hinanden, men talte aldrig. Bare en hilsen og respekt for evigt, "tilføjede Lionel Messi.

 

Barcelona Børn Fodboldtrøjer 2017-18 Lionel Messi 10 Hjemmetrøje

Tags

Relaterede

Seneste