Smartlog v3 » Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne » Rooney farvel Manchester United for at blive med i Everton
Opret egen blog | Næste blog »

Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne

Køb fodboldtrøjer 2016/17 online, billige fodboldtrøjer med tryk, fodboldtrøjer for børn og voksne hjemmetrøje/udebanetrøje/3.trøje butik

Rooney farvel Manchester United for at blive med i Everton

10. Jul 2017 04:27, fodboldtrojerkob

Wayne Rooney farvel til Manchester United for en formel overførsel til Everton. Det er rapporteret, at Rooney vil blive underskrevet med Everton i to år. billige fodboldtrøjer til salg online shop.

I hans 13 års Manchester United karriere havde Rooney vundet mange æresbevisninger. Han hjalp Manchester United med at vinde 5 Premier League-titler, 3 League Cups, 1 FA Cup titler, 1 europæiske champions, 1 Europa League Cups, 1 Club World Cup mester og så videre.

Rooney udgivet et foto af sig selv med en rød Manchester United trøje og Manchester armbåndsbilleder på social networking, og han udtrykte også sin respekt for Manchester United.

 

Rooney skrev: "Tak til alle hos Manchester United, tak for støtte fra bestyrelsen i mange år. Tak for alle de trænere, jeg har spillet under, de medarbejdere jeg har arbejdet med, holdkammeraterne jeg har spillet sammen med. Og endelig tak for de fantastiske fans, som jeg har haft heldige nok til at have spillet for. "

Tags

Relaterede

Seneste