Smartlog v3 » Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne » Real Madrid vil underskrive Neymar næste sommer?
Opret egen blog | Næste blog »

Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne

Køb fodboldtrøjer 2016/17 online, billige fodboldtrøjer med tryk, fodboldtrøjer for børn og voksne hjemmetrøje/udebanetrøje/3.trøje butik

Real Madrid vil underskrive Neymar næste sommer?

16. Nov 2017 04:07, fodboldtrojerkob

For nylig er nummer 10 billige fodboldtrøjer ejer Neymar ofte forbundet med Real Madrid. Der er mange rapporter om, at Neymar er forstyrret i Paris Saint-Germain, og spanske medier siger, at Real Madrid kunne forsøge at underskrive Neymar næste sommer.

Nogle rapporter udgivet af både Sport og Mundo Deportivo foreslog, at Neymar forberedte sig til et fremtidigt skridt til Madrid, da han besluttede at forlade Barcelona og blive med i Paris Saint-Germain, og mens det måske ikke var så skørt som det lyder, vil det være næsten umuligt for Los Blancos at underskrive ham væk fra den franske klub allerede i næste sommer. Real Madrid trøje 2017/18 til salg online shop.

Alt i alt kan Real Madrid lige så godt være interesseret i Neymar's talent, men den brasilianske stjerne skulle tage ting meget langt for at PSG kunne være villig til at forhandle med Los Blancos.

 

Fodboldtrøjer La Liga Real Madrid 2017-18 Hjemmetrøje Langærmede

Tags

Relaterede

Seneste