Smartlog v3 » Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne » PSG stjerne Angel Di Maria er tæt på sammenføjning Barcelona?
Opret egen blog | Næste blog »

Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne

Køb fodboldtrøjer 2016/17 online, billige fodboldtrøjer med tryk, fodboldtrøjer for børn og voksne hjemmetrøje/udebanetrøje/3.trøje butik

PSG stjerne Angel Di Maria er tæt på sammenføjning Barcelona?

28. Dec 2017 03:57, fodboldtrojerkob

La Liga giganter Barcelona går videre med planer om at underskrive PSG nummer 11 billige fodboldtrøjer ejer Angel Di Maria. Rapporten siger, at Barcelona har gjort det samme tilbud som de gjorde om sommeren, en start på 45 millioner euro med 15 millioner mere i potentielle add-ons.

Sport rapporterer, at Argentina International kan deltage i den eksklusive klub af spillere, der har spillet for både Real Madrid og Barca ved at flytte tilbage til Spanien næste måned. Barcelona trøje 2017/18 til salg online shop.

Di Maria er alternativet til Philippe Coutinho, som Barcelona håbede på at underskrive også om sommeren og vil gøre endnu et skridt i næste måned.

 

Efter Kylian Mbappe og Neymar's ankomst til den franske hovedstad har Unai Emery gjort den tidligere Manchester United mand blot en troppespiller.

Tags

Relaterede

Seneste