Smartlog v3 » Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne » Pep Guardiola sagde, at Kevin de Bruyne har brug for trofæer til at vinde Ballon d'Or
Opret egen blog | Næste blog »

Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne

Køb fodboldtrøjer 2016/17 online, billige fodboldtrøjer med tryk, fodboldtrøjer for børn og voksne hjemmetrøje/udebanetrøje/3.trøje butik

Pep Guardiola sagde, at Kevin de Bruyne har brug for trofæer til at vinde Ballon d'Or

12. Feb 2018 03:06, fodboldtrojerkob

Manchester City chef Pep Guardiola sagde nummer 17 Manchester City trøje 2017/18 ejer Kevin de Bruyne skal vinde masser af titler, især Champions League for at vinde Ballon d'Or.

De Bruyne var 14 i Ballon d'Or-rankingen i 2017, da Real Madrid fremad Cristiano Ronaldo vandt prisen for en femte gang. Ronaldo og Barcelona-stjerne Lionel Messi, også en fem-timers vinder, har været de eneste spillere, der tager æren, da Kaka vandt det i 2007. Kevin de Bruyne trøje til salg online shop.

 

I otte af de sidste 11 sæsoner har vinderen været en del af Champions League-vindende side. Manchester City, der efterfølger en hidtil uset quadruple (de spiller i League Cup-finalen mod Arsenal den 25. februar og besøger Wigan i den femte runde af FA Cup den 19. februar), genoptager deres Champions League kampagne tirsdag med det første ben af deres sidste 16 slips mod FC Basel i Switzerlan.

Tags

Relaterede

Seneste