Smartlog v3 » Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne » Paris Saint Germain PSG ligger tæt på at underskrive Mbappe på lån
Opret egen blog | Næste blog »

Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne

Køb fodboldtrøjer 2016/17 online, billige fodboldtrøjer med tryk, fodboldtrøjer for børn og voksne hjemmetrøje/udebanetrøje/3.trøje butik

Paris Saint Germain PSG ligger tæt på at underskrive Mbappe på lån

28. Aug 2017 05:42, fodboldtrojerkob

Ifølge de franske medier L'Equipe-nyheder har Paris Saint Germain indgået en aftale med Monaco om overførsel af Kylian Mbappe. Mbappe bliver medlem af Paris Saint Germain. Men PSG har en buyout klausul i slutningen af sæsonen, prisen er omkring 180 millioner euro. Billige fodboldtrøjer til salg online shop.

For kun tre uger siden har PSG brugt 222 millioner euro til at underskrive Neymar. For at undgå straffen for fair konkurrence, vil Paris Saint Germain denne gang underskrive Mbappe på lån. Du kan også købe Paris Saint Germain trøje 2017/18 for at vise din støtte.

 

Tidligere afslørede den spanske medie Marca også, at Mbappe har valgt at deltage i PSG snarere end til Real Madrid. Fordi PSG er villig til at give ham en årsløn på 15 millioner euro, er denne pris næsten to gange så meget som Real Madrid.

Tags

Relaterede

Seneste