Smartlog v3 » Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne » Panama afsløret VM 2018 landsholdstrøje
Opret egen blog | Næste blog »

Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne

Køb fodboldtrøjer 2016/17 online, billige fodboldtrøjer med tryk, fodboldtrøjer for børn og voksne hjemmetrøje/udebanetrøje/3.trøje butik

Panama afsløret VM 2018 landsholdstrøje

8. Apr 2018 05:03, fodboldtrojerkob

New Balance har afsløret Panama nyt hjem og vildtrøje til kommende VM 2018. Panamas nationalfugl, den harpiske ørn, nationalhymnen og Panama Citys skyline tjener som design inspiration til de nye Los Canaleros sæt. billige fodboldtrøjer til salg online shop.

Hjemmejerseyen er i Panama's klassiske rødt, med hvidt trim på den ønskebedende krave. Et tonalt mørkt rødt chevronmønster fylder trøjerne, inspireret af Panamas nationalfugl og hovedstadens skyline. Den indvendige krave på begge trøjer har "Alcanzamos Por Fin La Victoria" (Vi Endelig Reach Victory) fra den Panamanske National Anthem skrevet over ryggen. Du kan også købe Panama VM trøje 2018 i vores butik.

 

Panamas vildtrøje afspejler boligens design, men er hvid med blå og røde detaljer. Skuldene og ærmerne er blå, ligesom trimmen på kraven. Chevron-designet på tværs af forsiden er også blåt, med et rødt New Balance-mærke-logo på højre bryst på tværs af toppen.

Tags

Relaterede

Seneste