Smartlog v3 » Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne » Manchester United forbereder nyt bud på Griezmann
Opret egen blog | Næste blog »

Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne

Køb fodboldtrøjer 2016/17 online, billige fodboldtrøjer med tryk, fodboldtrøjer for børn og voksne hjemmetrøje/udebanetrøje/3.trøje butik

Manchester United forbereder nyt bud på Griezmann

27. Sep 2017 10:45, fodboldtrojerkob

Diego Costa's tilbagevenden til Atletico Madrid har angiveligt givet Manchester United opmuntring i deres udøvelse af nummer 7 Atletico Madrid trøje 2017/18 ejer Antoine Griezmann.

Ifølge Mark Ogden fra ESPN.co.uk betyder ankomsten af ​​Costa, at det er mere sandsynligt, at Atletico vil være villig til at indbetale til Griezmann i en potentiel € 100 millioner (£ 88 millioner) aftale. Som nævnt i rapporten var de røde djæveler opsat på at underskrive Frankrigs internationale om sommeren, men en overførsel kunne ikke gennemføres. Griezmann trøje til salg online shop.

Kilder i United var forsigtige med at insistere om sommeren om, at deres interesse for Griezmann var hylde snarere end endte med det formål at lade døren stå åben for en fornyet bevægelse uden at modvirke spilleren.

 

Og på sin side forpligtede Griezmann sig kun til at indgå en ny kontrakt hos Atletico efter at have sikret sig, at klausulen om 100 mio. EUR i sin tidligere aftale var uændret.

Tags

Relaterede

Seneste