Smartlog v3 » Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne » Manchester United afviste at underskrive Bayern München stjerne Franck Ribery
Opret egen blog | Næste blog »

Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne

Køb fodboldtrøjer 2016/17 online, billige fodboldtrøjer med tryk, fodboldtrøjer for børn og voksne hjemmetrøje/udebanetrøje/3.trøje butik

Manchester United afviste at underskrive Bayern München stjerne Franck Ribery

25. Sep 2017 11:23, fodboldtrojerkob

Manchester United slog chancen for at underskrive nummer 7 billige fodboldtrøjer ejer Franck Ribery mens han spillede til Marseille ifølge Sir Alex Fergusons ven Alastair Campbell. Tony Blairs tidligere spin doctor har udgivet den seneste mængde af hans dagbøger, som dækker perioden mellem 2005 og 2007, og en passage beskriver en scouting mission til Bolton tilbage i 2006.

Marseille var i byen for holdets UEFA Cup-gruppespil og Ribery var stjernens attraktion på showet, men i sidste ende undlod at imponere i en 0-0-træk mod Sam Allardyces side.

Og Campbell, der hævder, at han ledsagede Ferguson på spejtturen, har afsløret, at den slyngelige Scot havde set nok efter kun 45 minutter. Bayern München trøje 2017/18 til salg online shop.

"Alex så Franck Ribery, Marseille-vingen, men besluttede halvtiden, at han ikke var god nok til United," skrev han til Sunday Times.

United var stærkt forbundet med et træk for Ribery efter Cristiano Ronaldo's verdensrekordafgang til Real Madrid tilbage i 2009.

 

Franskmanden havde netop afsluttet sin anden sæson i Bayern München, men indrømmede senere, at han overvejede en overførsel til Old Trafford.

Tags

Relaterede

Seneste