Smartlog v3 » Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne » Liverpool vil forsøge at underskrive Thomas Lemar igen næste sommer
Opret egen blog | Næste blog »

Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne

Køb fodboldtrøjer 2016/17 online, billige fodboldtrøjer med tryk, fodboldtrøjer for børn og voksne hjemmetrøje/udebanetrøje/3.trøje butik

Liverpool vil forsøge at underskrive Thomas Lemar igen næste sommer

13. Oct 2017 10:06, fodboldtrojerkob

Liverpool og Arsenal er klar til at gøre kamp endnu engang over Thomas Lemar næste sommer. Monaco vicepræsident Vadim Vasilyev har bekræftet nummer 27 billige fodboldtrøjer ejer Thomas Lemar vil forlade de franske mestere næste sommer.

Liverpool var ivrige efter at sikre den 21-årige angribers tjenester og afholdte forhandlinger med Ligue 1-mesterne i august.

Liverpool havde medicinsk personale på standby klar til at rejse til Paris for at udføre en medicinsk, men de kunne ikke kaste en aftale. Liverpool trøje 2017/18 til salg online shop.

Arsenal tilbød efterfølgende £ 90million og slog næsten Reds til sin underskrift, men de løb tør for tid før deadline og Lemar endte med at blive sat.

Lemar, som var ivrig efter at flytte til Anfield, scorede 14 mål og gav 17 assisterer i 55 optrædener, da han hjalp Monaco med at vinde den franske titel og nå semifinalen i Champions League sidste sæson.

Liverpool Børn Fodboldtrøjer 2017-18 Hjemmetrøje

 

 

 

Tags

Relaterede

Seneste