Smartlog v3 » Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne » Klopp: David Silva er min favorit spiller i Premier League
Opret egen blog | Næste blog »

Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne

Køb fodboldtrøjer 2016/17 online, billige fodboldtrøjer med tryk, fodboldtrøjer for børn og voksne hjemmetrøje/udebanetrøje/3.trøje butik

Klopp: David Silva er min favorit spiller i Premier League

27. Sep 2016 09:31, fodboldtrojerkob

For nylig, Liverpool træner Klopp sagde i et interview, at Manchester City No. 21 Billige Fodboldtrøjer ejer David Silva er hans foretrukne afspiller.

Liverpool fik en god start i denne sæson, synes de at være blevet en af de kandidater i Premier League mestre. Mange spillere i Liverpool har en god præstation. På spørgsmålet om, hvilken spiller er han bedst kan lide i andre hold, Klopp valgte Manchester Citys midtbanespiller David Silva. Vi sælger Billige Liverpool fodboldtrøjer2016-17 online.

"Jeg kan lide David Silva," Klopp sagde, "Jeg elsker den måde han spiller, jeg ved ikke, om han er den farligste mand i Manchester City, men han er en stor spiller. Han er overalt, og han er en meget god spiller med stor teknisk kunnen. Desuden har han en god holdning. "

 

"Manchester City lavet en flyvende start i denne sæson, men jeg hørte ikke medierne wantonly roste David Silva. Jeg er meget sikker på han har sin rolle, jeg kan lide hans stil."

Tags

Relaterede

Seneste