Smartlog v3 » Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne » Købe Bayern Munich trøje børn|billige fodboldtrøjer med tryk
Opret egen blog | Næste blog »

Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne

Køb fodboldtrøjer 2016/17 online, billige fodboldtrøjer med tryk, fodboldtrøjer for børn og voksne hjemmetrøje/udebanetrøje/3.trøje butik

Købe Bayern Munich trøje børn|billige fodboldtrøjer med tryk

11. Apr 2017 08:09, fodboldtrojerkob

Bayern München CEO Rummenigge sagde i et interview med den tyske nyhedsbureau, at han tror, Bayern har styrken til at slå ud Real Madrid. Billige Bayern Munich trøje 2017 til salg online shop.

"Vi er nødt til at gå gennem to gode spil til at kvalificere sig til Champions League-finalen," sagde Rummenigge "og hvis der er et hold, der kan slå Real Madrid, kunne det være os."

Om Ancelotti, Rummenigge sagde: "Jeg har set alle former for trænere i Bayern blev jeg imponeret af Ancelotti fatning og hans måde at arbejde på.". Ligegyldigt, hvis fans du er, kan du købe billige fodboldtrøjer at vise din støtte.

 

"Han har en fantastisk hukommelse til at vinde Champions League, og han har ført Real Madrid til at vinde i Lissabon. Vi vil vinde dette spil for enhver pris."

Tags

Relaterede

Seneste