Smartlog v3 » Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne » Franck Ribéry: Gleizmann er ikke en verdensklasse spillere
Opret egen blog | Næste blog »

Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne

Køb fodboldtrøjer 2016/17 online, billige fodboldtrøjer med tryk, fodboldtrøjer for børn og voksne hjemmetrøje/udebanetrøje/3.trøje butik

Franck Ribéry: Gleizmann er ikke en verdensklasse spillere

13. Oct 2016 08:26, fodboldtrojerkob

For nylig, No.7 Bayern München Billige Fodboldtrøjer ejer Franck Ribery talte om Griezmann i et interview, sagde han, at: "Nu Gleizmann er ikke en verdensklasse spillere, fordi han stadig har brug for tid til at bevise, at han kan være den samme som verden klasse spillere, for at opretholde en god tilstand i lang tid. "

 Greitzmann sluttede Atletico Madrid i 2014, og han scorede i alt 63 mål for klubben. Sidste sæson, hjalp Greitzmann Atletico Madrid nåede Champions League finalen, og i 2016 franske Europa Cup, han hjalp også det franske landshold vandt runner-up. Der er ingen tvivl om, at han er en af ​​de mest populære spillere i dag. Du kan også købe Greitzmann Atletico Madrid trøje 2016/17 for at vise din støtte til ham.

"Vi ved alle, Greerzmann gjorde meget godt sidste sæson, men som en god spiller, skal han bevare tilstand af stabilitet," sagde Ribery, "Jeg ville lykønske ham, hvis han har været i god stand i 10 år, 12 år, eller 15 år. "

 

Det er værd at nævne, at nu Griezmann slid No.7 Frankrig landsholdstrøje 2016 som engang var Ribery nummer.

Tags

Relaterede

Seneste