Smartlog v3 » Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne » Billige Real Madrid fodboldsæt 2017 online butik
Opret egen blog | Næste blog »

Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne

Køb fodboldtrøjer 2016/17 online, billige fodboldtrøjer med tryk, fodboldtrøjer for børn og voksne hjemmetrøje/udebanetrøje/3.trøje butik

Billige Real Madrid fodboldsæt 2017 online butik

28. Oct 2016 09:12, fodboldtrojerkob

Siden begyndelsen af ​​den nye sæson, har Real Madrid kun tre spillere ikke scoret mål, de er Casemirlo, Coentrao og Kovacic, resten af ​​Real Madrid første holdspillere begge har scoret mål i denne sæson. Billige Fodboldtrøjer Real Madrid til salg.

Forvent de tre målmænd, har Real Madrid hold 18 spillere scorede mål i denne sæson, dette er uden tvivl en stor præstation. Dataene viser, at Real Madrids angreb er ikke længere afhængig af BBC kombination, kan alle score. Hvis du er fans af Real Madrid, kan du også købe Real Madrid fodboldtrøjer 2016 for at vise din støtte.

Faktisk har Casemirlo, Coentrao og Kovacic begge scoret mål for Real Madrid før. Sidste sæson, har Casemirlo scoret et mål i spillet med Las Palmas. Kovacic har også scoret et mål i Champions League spillet med Malmö. Mens Coentrao sidste mål for Real Madrid var i 2012/13 sæsonen. Køb Real Madrid trøje børn online shop.

 

Den nye sæson er først lige begyndt, vi har grund til at tro, at de kan score et mål for Real Madrid. Hvis alle spillere kan score mål, så Zidane team vil skabe en hidtil uset rekord for klubben.

Tags

Relaterede

Seneste