Smartlog v3 » Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne » Billige Barcelona fodboldsæt 2016/17 online butik
Opret egen blog | Næste blog »

Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne

Køb fodboldtrøjer 2016/17 online, billige fodboldtrøjer med tryk, fodboldtrøjer for børn og voksne hjemmetrøje/udebanetrøje/3.trøje butik

Billige Barcelona fodboldsæt 2016/17 online butik

25. Oct 2016 10:52, fodboldtrojerkob

For nylig, No. 9 Billige Fodboldtrøjer ejer Luis Suarez sagde i et interview, at han aldrig vil vinde Ballon D'Or, fordi han ikke havde markedsføringen fordel.

Selvom Suarez netop har modtaget den europæiske Golden Boot, men han mener ikke, at han kan blive nomineret top tre af Ballon d'Or. Suarez sagde: "Nu Ballon d'Or er mere fokuseret på markedsværdien af spilleren, snarere end præstation på banen." Billige Barcelona fodboldtrøjer 2016 til salg.

Desuden Suarez sagde eksistensen af Messi er også en af grundene til han ikke kan vinde Ballon d'Or. Suarez sagde: "at vinde Ballon d'Or er umulig, fordi jeg er beæret over at arbejde med de bedste spillere i verden Han er en stor fyr, og han er den bedste spiller i historien.".

 

Der er ingen tvivl om, at Suarez er en af de bedste spillere i verden. Du kan også købe Barcelona trøje børn for at vise din støtte til ham.

Tags

Relaterede

Seneste