Smartlog v3 » Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne » Benzema blev igen afvist af franske landshold
Opret egen blog | Næste blog »

Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne

Køb fodboldtrøjer 2016/17 online, billige fodboldtrøjer med tryk, fodboldtrøjer for børn og voksne hjemmetrøje/udebanetrøje/3.trøje butik

Benzema blev igen afvist af franske landshold

30. Sep 2016 11:48, fodboldtrojerkob

Selv om den franske fodboldforbund præsident gentagne gange har sagt, at Karim Benzema kan vende tilbage til landsholdet i fremtiden, men i den seneste liste over det franske landshold, vi stadig ikke kan finde navnet på Real Madrid No.9 Benzema fodboldtrøjer 2016 / 17 ejer.

Efter annonceringen af den seneste liste over franske landshold, spørgsmålstegn mange franske medier hvorfor Deschamps ikke valgt Benzema ind landsholdet. Men Frankrig landstræner sagde, at: "Jeg laver en sådan beslutning til gavn for holdet." Sælg fodboldtrøjer online shop.

 

Den berømte magasin French Football håber, at folk kan give Benzema anden chance, og de selv organiseret en meningsmåling. Ifølge resultaterne af undersøgelsen kan vi se, at der er 50% af de franske fans til at støtte Benzema tilbage til landsholdet, mens der stadig er 50% af den dem mener, at Benzema ikke skulle vende tilbage.

Tags

Relaterede

Seneste