Smartlog v3 » Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne » Barcelonas all-time førende målscorer: Luis Suarez steg til 11.
Opret egen blog | Næste blog »

Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne

Køb fodboldtrøjer 2016/17 online, billige fodboldtrøjer med tryk, fodboldtrøjer for børn og voksne hjemmetrøje/udebanetrøje/3.trøje butik

Barcelonas all-time førende målscorer: Luis Suarez steg til 11.

16. Oct 2017 05:41, fodboldtrojerkob

Barcelona væk 1-1 draw med Atletico Madrid. Den uruguanske angriber nummer 9 billige fodboldtrøjer ejer Luis Suarez reddede dagen for de nuværende La Liga-ledere efter at have scoret mod Los Colchoneros med otte minutter tilbage til at spille.

Suarez har måske ikke haft det bedste af spil, men Luis Suarez mål reddede et punkt og Barcelonas ubesejrede strejke på samme tid. Barcelona trøje 2017/18 til salg online shop.

Atletico Madrid kom tæt på at give Diego Simeone sin første sejr mod Los Blaugranas, men den uruguayanske kapitaliserede et godt kors for at forlade Los Colchoneros nye stadion i stilhed.

 

Det er værd at nævne, at dette var Suarez 124. mål for Barcelona i alle konkurrencer. Han overgik Kluivert og Rexach, rangeret 11 i Barcelonas historie scorer.

Tags

Relaterede

Seneste