Smartlog v3 » Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne » Aubameyang undskyldte for Borussia Dortmund fans
Opret egen blog | Næste blog »

Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne

Køb fodboldtrøjer 2016/17 online, billige fodboldtrøjer med tryk, fodboldtrøjer for børn og voksne hjemmetrøje/udebanetrøje/3.trøje butik

Aubameyang undskyldte for Borussia Dortmund fans

1. Feb 2018 06:38, fodboldtrojerkob

Pierre-Emerick Aubameyang sluttede sig til Gunners for 55 millioner pund efter en langvarig transfer saga, der så Aubameyang internt suspenderet af Dortmund, da han så ud til at tvinge et træk til Premier League. billige fodboldtrøjer til salg online shop.

Aubameyang har imidlertid undskyldt for sine handlinger, takket BVB-fans for deres tålmodighed og hævdede, at nogle af hans beslutninger simpelthen var nede på, at han var "skør". Du kan også købe skjorte til at vise din støtte. Du kan også købe Borussia Dortmund trøje 2017/18 for at vise din støtte.

 

Aubameyang sagde: "Først og fremmest vil jeg sige undskyld for, hvad der skete i løbet af den sidste måned. Jeg lavede fejl, men har aldrig haft dårlige ting i tankerne. Jeg vil aldrig glemme de fire og et halvt år på Borussia Dortmund. BVB familie, fans, klubben, personalet og selvfølgelig mine holdkammerater. "

Tags

Relaterede

Seneste