Smartlog v3 » Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne » Arsenal, den første fodboldklub for at fremme en kryptocurrency
Opret egen blog | Næste blog »

Billige Fodboldtrøjer 2016/17 butik for børn og voksne

Køb fodboldtrøjer 2016/17 online, billige fodboldtrøjer med tryk, fodboldtrøjer for børn og voksne hjemmetrøje/udebanetrøje/3.trøje butik

Arsenal, den første fodboldklub for at fremme en kryptocurrency

25. Jan 2018 08:24, fodboldtrojerkob

Arsenal har underskrevet en sponsoraftale med den amerikanske cryptocurrency CashBet, som vil se Premier League-klubben fremme firmaets oprindelige møntudbud (ICO) på 60.000-pladsen Emirates stadion. billige fodboldtrøjer til salg online shop.

Partnerskabet vil se, at Cashbet har givet fremtrædende placering på klubben Emirates Stadium under hjemmehold. Cashbet er grundlagt i Californien i 2012, og er et mobile første online spilvirksomhed. Det planlægger at hæve $ 40m (£ 28m) gennem et første møntudbud, som derefter kan bruges på sin spilleplatform. Arsenal trøje 2017/18 med høj kvalitet og hurtig levering!

 

Arsenal chef handelsmand Vinai Venkatesham tilføjede: "Vi ser frem til at arbejde med CashBet Coin, da de lancerer deres nye kryptokurrency."

Tags

Relaterede

Seneste